Pridružite se dm ženskoj utrci

Written by on 16/05/2023

Treniraj s Marijom Mlinarićem

U subotu 10. lipnja s početkom u 17:00 sati na Jarunu će se održati dm ženska utrka koja će okupiti ljubitelje trčanja i dobre zabave. Svi zainteresirani već sada u dm online shopu i u prodavaonicama dm-a mogu kupiti svoje ulaznice za jedno od najvećih sportsko-rekreativnih događanja u Hrvatskoj. Cijena ulaznice za profesionalnu utrku iznosi 15 eura, za rekreativnu 7 eura, za dječje utrke 3 eura, a 50 posto prihoda od prodaje namijenjeno je podršci udruzi P.I.N.K. – life u misiji nabave EEG uređaja za KBC Sestre milosrdnice.

Uz četiri utrke – žensku rekreativnu utrku, žensku profesionalnu utrku, utrku za djecu od 3 do 6 godina i utrku za djecu od 7 do 11 godina, dm je za sudionice i sudionike svih uzrasta pripremio i bogat sportski i zabavni sadržaj. Mališane će razveseliti zabavni park te eko i likovne radionice, a osviješten način života promicat će se i u dmBio kuhinji u kojoj će sudionice i posjetitelji imati priliku kušati slasne zalogaje pripremljene s dmBio proizvodima.

Bilo da se radi o iskusnim sportašicama ili budućim rekreativnim trkačicama, dm ženska utrka namijenjena je svim ženama koje žele voditi bolju brigu o zdravlju i poboljšati kvalitetu svog života.

Kako bi što veći broj žena upravo s dm ženskom utrkom donio odluku o redovitom bavljenju sportom, dm i ove godine u suradnji s magistrom kineziologije Marijom Mlinarićem organizira kondicijske pripreme. Pripreme se održavaju radnim danom od 18 do 20 sati na livadi između nasipa i kraja veslačke staze na Jarunu. Subotom i nedjeljom treninzi će biti dostupni online, na profilima Marija Mlinarića na Facebooku i Instagramu te na internetskoj stranici trening.com. Više detalja o jedanaestoj dm ženskoj utrci možete potražiti na www.dm.hr.

Kako bi se što bolje pripremio za utrku na Anteninoj aplikaciji pronađi workout playlistu powered by dm. 


Current track

Title

Artist