Live Nation pokreće fond od 10 milijuna da pomogne osoblju

Written by on 02/04/2020

Live Nation, najveća svjetska tvrtka za promociju glazbenih turneja i nastupa, je najavila fond “Crew Nation”, težak 10 milijuna dolara, kojem je namjena pomoći osoblju na turnejama tijekom pandemije COVID-19.

Live Nation će u početku dati 5 milijuna dolara kako bi podržao koncertno osoblje širom svijeta. Nakon toga, tvrtka će donirati jednako koliko doniraju glazbenici, fanovi i zaposlenici, do maksimuma od 5 milijuna dolara.

“Glazba uživo inspirira milijune širom svijeta, ali koncerti u kojima svi uživamo ne bi bili mogući bez brojnih članova koji rade iza kulisa”, navedeno je u izjavi Live Nationa. “Dok COVID-19 pauzira koncerte, želimo pružiti pomoć koncertnim ekipama koje ovise o izvedbama da zarade za život. “Crew Nation” fond je stvoren da napravi upravo to.”

Tvrtka je dodala: “Koncertno osoblje predstavlja okosnicu glazbene industrije, i nadamo se da ćete nam se pridružiti u pomoganju tijekom ovih privremenih prekida, sve dok ponovno ne možemo ujediniti milijune ljudi širom svijeta pomoću glazbe.”


Current track

Title

Artist