Taylor Swift pomaže maloj glazbenoj trgovini u Nashevilleu

Written by on 02/04/2020

Poput većine malih poduzeća koja su morala zaustaviti ili promijeniti svoje poslovanje za vrijeme pandemije koronavirusa, glazbene trgovine bile su prisiljene potpuno promijeniti način poslovanja.

U protekla dva tjedna, na primjer, prodavaonica Grimey’s New & Preloved Music u Nashvilleu morala je poslati svoje zaposlenike kući nakon što je gradonačelnik izdao naredbu za ostanak doma.No ovaj tjedan su dobili spasitelja, Taylor Swift, koja trgovinu opskrbljuje plaćama za svakog zaposlenika i zdravstvenim osiguranjem za sljedeća tri mjeseca.

Grimeyev suvlasnik Doyle Davis je oduševljen: “Bili smo vrlo iznenađeni i morao bih reći zadivljeni što je Taylor Swift došla do nas preko svog publicista da nam ponudi malo olakšanja tijekom pandemije COVID-19. Nisam ni znao da smo na njenom radaru, ali stvarno je poduzela mjere da pomogne nakon nedavnih tornada koji su pogodili Nashville i srednji Tennessee, a sada pokušava pomoći i maloj voljenoj maloj tvrtki u svom gradu.”

Nashville je poznat kao mjesto u kojem svoje karijere započinju country glazbenici i to je mjesto u kojem je Taylor započela svoju karijeru prije više od 15 godina.


Current track

Title

Artist