Massimo premijerno u Jutarnjem Showu predstavio album i novu stvar

Written by on 22/05/2018

Tri godine od posljednjeg studijskog albuma “1 dan ljubavi” Massimo je u Jutarnjem Showu Antene Zagreb predstavio svoj novi album naslova “Sada” te singl “Lice Varalice”.

https://youtu.be/AiCItvb3E3I

Za svoje najveće fanove Massimo pripremio je i iznenađenje te im omogućio da prije službenog izlaska novog CD-a mogu naručiti potpisani primjerak. Na cedeterija.com do 25. svibnja možete naručiti album, a on će na vašu adresu stići do kraja mjeseca, kada je i službeni datum izlaska.

Na albumu se nalazi 14 pjesama, od kojih je čak 11 neobjavljeno. Na novom albumu Massimo je ponovno surađivao s većinom stalnih i provjerenih suradnika, autorom i producentom Predragom Martinjakom, aranžerima i producentima Nikšom Bratošem i Ivanom Popeskićem.

“Bilo je zadovoljstvo i veliko uzbuđenje raditi na novom albumu. Jednako sam uživao u radu s već uigranom ekipom, kao i s novim imenima koja su zasigurno ovom novom albumu dala jedno posebno obilježje” – rekao je Massimo. Njegov razgovor, kao i dojmove sa “Velikih 10” poslušajte u podcast kategoriji mobilne aplikacije. Do izlaska albuma, stvar ekskluzivno možete slušati na 89,7 u Najboljem glazbenom mixu!


Current track

Title

Artist