Obustava javnog gradskog prijevoza

Written by on 23/03/2020

Sukladno Odluci Civilnog stožera Republike Hrvatske, zbog povećanog rizika prijenosa bolesti COVID-19 prilikom korištenja javnog prijevoza, od nedjelje obustavljen je ZET-ov javni gradski prijevoz tramvajima, autobusima i uspinjačom.

Za djelatnike javnih i drugih službi za čiji je rad nadležan Stožer civilne zaštite Grada Zagreba, za vrijeme ove izvanredne situacije, bit će organiziran izvanredni prijevoz autobusima ZET-a u vremenu od 5:00 do 23:00 sata. Vozit će se po dosadašnjim noćnim linijama, s izmijenjenim redom vožnje, koji vam dostavljamo u privitku, a isti je objavljen i na našim službenim stranicama.

Također, u blizini bolnica bit će osiguran besplatan parking za pacijente kao i za zdravstvene, vojne i policijske djelatnike. 

Zbog nastale štete u gradskom središtu autobusne linije ZET-a trenutno voze izmijenjenim trasama, a autobusna linija 212 produžena je do Sesvetskog Kraljevca. Zbog potresa i štete nastale u gradskom središtu, autobusi koji voze trasama noćnih tramvjaskih linija zaobilaze središnji gradski trg.

Izvanredni vozni red i trase autobusnih linija se nalazi na https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/izvanredni-vozni-red-i-trase-autobusnih-linija/7203


Current track

Title

Artist