Osvoji najnoviji iPhone 12!

Written by on 09/11/2020

Najnoviji primjerak najtraženijeg smartphonea na svijetu – stigao je u Hrvatsku, a vrijeme je da stigne i u tvoje ruke. Naravno, riječ je o iPhone-u 12. Osim u iSTYLE trgovinama, naći ćeš ga na instagram profilu Antene Zagreb! Sve što trebaš napraviti objašnjeno je u opisu ispod objave.

iPhone 12 i iPhone 12 Pro odlikuje jedinstveni i prepoznatljivi dizajn, a zahvaljujući keramičkom kućištu, uređaj je siguran, i to čak četiri puta boljom zaštitom kod pada. iPhone 12 dolazi u čak pet boja: crvenoj, bijeloj, crnoj, zelenoj i plavoj, dok iPhone 12 Pro dolazi u njih četiri: srebrnoj, zlatnoj, grafitno sivoj i pacifik plavoj.

Kada govorimo o zaslonu, on je zasigurno najbolji na tržištu. S dimenzijom zaslona od 6.1 inča iPhone 12 i iPhone 12 Pro donose Super Retina XDR zaslon do samog ruba, s boljom rezolucijom te čak 460 piksela po inču. To je duplo više piksela od iPhona 11, dok je najjača svjetlina dvostruko viša za HDR sadržaje.

Ono što će ljubitelji fotografije odmah primijetiti je i nevjerojatna kamera. S lećom koja se sastoji od sedam elemenata, fotografije će biti bolje nego ikad, dok kamera pri slabom osvjetljenju s noćnim načinom rada stvara fotografije u koje ćete se zaljubiti. Novost je da od sada možete u noćnom načinu rada snimati i Timelapse, s većom ekspozicijom i svjetlinom uz korištenje stativa. Tu je naravno i Dolby Vision snimanje, uređivanje i reprodukcija video zapisa. iPhone 12 Pro, uz navedeno nudi i posebno AR iskustvo uz pomoć LiDAR skenera.

Svi modeli imaju podršku za mrežu 5G te moćni, A14 Bionic procesor koji je 50 posto brži od bilo drugog procesora pametnog telefona. Kada telefon nema potrebu za 5G brzinom, automatski se prebacuje na LTE ne bi li vam uštedio bateriju. Da bi iskustvo korištenja uređaja bilo još bolje, tu je i novi MagSafe dodatak koji omogućuje još brže i jednostavnije bežično punjenje baterije.

iPhone 12 je u prodaji od danas u iSTYLE poslovnicama Zagreb i Split, s početnom cijenom od 7.549,00 kn za 64 GB model, a početna cijena iPhonea 12 Pro kreće od 9.669,00 kn za model 128 GB. iPad Air 4 bit će dostupan po cijeni već od 5.649,00 kn. Prije nego se zaletiš do iSTYLE trgovine, zaigraj se na našem Instagramu i ušparaj. Detalje nagradne igre potraži u pravilniku.


Current track

Title

Artist