Predstavljen program Adventa u Zagrebu

Written by on 15/11/2019

Advent u Zagrebu počinje 30. studenog, sa svečanim otvorenjem u 17 sati na Manduševcu, a završava 7. siječnja 2020. Kao i uvijek, vozit će posebne autobusne linije za Prekrižje. Na predstavljanju je istaknuta tema Orašara za ovogodišnji Advent, uz fokus na ekološku osvještenost svih događaja.

Na trgu kralja Tomislava će se ponovno pojaviti klizalište, s novim dizajnom, park Zrinjevac će biti kompletno ukrašen i pun zagrebačkih specijaliteta. Europski trg će biti posebnu uređen jer Hrvatska sljedeće godine predsjeda Europskom Unijom. Advent dolazi i u Caffe de Matoš i na Stross, a vraća se u Maksimir i Zoološki vrt, gdje je prvi put organiziran prošle godine. Najveća novost je Advent na Tuškancu gdje će se prikazivati blagdanski filmovi za cijelu obitelj. Na Oktogonu će se ove godine održavati pop-up koncerti, a uz još niz lokacija poput HNK, Jelačićevog trga, Klovićevih dvora i Pantovčaka, Advent u Zagrebu je skoro nemoguće propustiti.

http://www.adventzagreb.com/

Prikladno prije početka, stranica za planiranje putovanja „Big 7” je stavila Advent u Zagrebu ba treće mjesto najboljih božićnih sajmova u svijetu. Od 50 svjetskih gradova na listi, samo dva su iznad Zagreba, Birmingham i Leavenworth.


Current track

Title

Artist