“Stani uz velikane!”

Written by on 04/11/2019

Još jedna prilika da baš tvoje dijete izvede igrače na travnjak Maksimira pred punim tribinama, na utakmici UEFA Champions League! U trećem kolu Dinamo je u Ukrajini odigrao 2:2 protiv Šahtara te tako uzeo veliki bod. Zato će u uzvratnom susretu na Maksimiru 06.11. pasti odluka o drugom mjestu u skupini C. Baš za tu tekmu Antena Zagreb i Mastercard opet biraju klince koji će biti pratitelji igrača na utakmici.

Tražimo 22 djece koja će sa igračima, s rukom u ruci, tu večer izaći na travnjak. Uvjeti UEFAe su da djeca trebaju biti stara između 7 i 9 godina te visoka od 105 do maksimalno 135 cm. Svog klinca prijavljujete putem besplatnog telefona 0800 8970, gdje ćete nam reći zašto baš vaše dijete zaslužuje biti odabrano.

Odabrana djeca će, osim što će biti pratitelji, dobiti i ulaznicu za utakmicu, vlastiti dres za uspomenu te naravno jednu ulaznicu za osobu koja će im biti u pratnji. Više pročitajte ovdje u pravilniku.

Čestitamo svim ponosnim mamama, tatama, bakama, djedovima i svima ostalima koji su izborili mjesto na tekmi za svoje dijete!

Raed El Barq
Mislav Vudaja
Marijana Kalman
Zlatko Hanžić
Ines Grguric
Kristijan Frljužec
Ervin Subašić
Marina Šulentić
Damir Belša
Nikola Knežević
Marko Stjepanović
Ivan Furlan
Mario Zajec
Tomislav Stankir
Marin Škeva
Gabrijela Janja Jelić
Damir Đurkinjak
Domagoj Bajtal
Nikola Sambolić
Filip Kovačić-Popov
Zvonimir Ačkar
Krunoslav Župan


Current track

Title

Artist