Tvornica želja Antene Zagreb: Rasplakao nas je požrtvovni Patrick!

Written by on 14/12/2017

Jutarnji Show Antene Zagreb ispunio je drugu u nizu iz “Tvornice želja”. Ovoga puta ganula nas je jedna topla obiteljska priča mame Sabine, koja je odlučiti prijaviti svog vrijednog sina Patricka. Pogledajte video!

 

“Naša priča počinje davne ratne ’92. kada smo se moj suprug Darko i ja upoznali i zaljubili. S ratišta je hitno prebačen u bolnicu gdje mu je u jesen ’93. transplantirano srce. Vjenčali smo se dvije godine kasnije a ubrzo je uslijedila još jedna operacija srca.

 

Uz veliku ljubav i silnu volju te mnoga odricanja nastavljamo život. 1997. na svijet dolazi naš sin Patrik. On je ovdje glavni junak priče! Nažalost, od malena je bio zakinut za neke obične, svakodnevne stvari poput igranja nogometa s ocem…”

 

Naime, tata Darko je preživio još dva teška srčana udara koja su trajno oštetila njegovo srce te je sada na hitnoj nacionalnoj listi čekajući još jednu transpaltaciju. Patrick je tako uz fakultet na sebe prebacio i teret studenskih poslova kako bi financijski pomogao obitelji.

 

“Ne žali se nikada! Ne nosi markiranu odjeću, ne puši, ne pije, ponekad ode sa dečkima u grad. … Želim pokazat Patriku da se dobro – dobrim vraća! Nagradite nesebičnost i beskrajnu dobrotu ovog divnog mladog čovjeka koji ne odustaje, baš kao što moj suprug i ja nikada nismo odustali.“

 

Patrick je tek jutros za doručkom saznao za maminu prijavu, a u tom trenutku smo već svi bili u suzama, baš kao i on kad smo ga nazvali. Tamara je zatim otkrila kako smo mu platili ostatak dugova za prvu godinu faksa u iznosu od 4.200 kuna.

 

Osim toga, spremili smo iznenađenje i za mamu Sabinu kojoj smo također dali dodatnih 4.200 kuna namjenjenih za skupe lijekove za supruga Darka.

 

Patrick se na kraju zahvalio Anteni ali naravno i svojoj mami; “Volim je i zahvaljujem se na tome kaj se brine za sve nas i drži nas sve skupa dok je ovak’ teška situacija…”

 

Kao šlag na torti – javio se i tata Darko iz bolnice i to porukom na Facebook Antene Zagreb;

 

“Ja sam Patrickov tata, pišem ovo iz bolničkog kreveta i ovim putem želio bih vam se zahvaliti na prekrasnom božićnom poklonu kojim ste nas stvarno iznenadili. Želio bih samo poručiti svima koji će ovo pročitati da za ovaj Božić zagrle svoje najbliže kažu im da ih vole,jer nisu bitni pokloni bitna je ljubav koja nas veže i koju na žalost premalo iskazujemo jedni prema drugima. Hvala vam 

P.S.Nadam se da ću drugi Božić dočekati kod kuće sa obitelji i prijateljima.”

images/thumbnails/images/ANT/117370/tatino_pismo.jpg

 


Current track

Title

Artist