Dean Kotiga prozvao Ellu Dvornik!

Written by on 22/01/2020

Poznati lovac iz Potjere Dean Kotiga, odnedavno lokalni, ako ne i regionalni influencer, ponovno „kuha“ frku. U Jutarnjem showu Antene Zagreb poslao je poruku influencerima, voditeljima i glumcima, jer ga, kako je priznao, ne sljedbuju.

Dean Kotiga više ne slavi 50 nego 60 tisuća pratitelja na Instagramu, a sve je počelo sasvim slučajno. “Počeo sam objavljivati tijekom putovanja, u Andaluziji. Nisam uopće znao što je Instagram, ali sam tada otkrio Insta story. Tako je sve krenulo. Snimao sam videe u kojima sam izvještavao o vremenu, hrani… I ljudima se to svidjelo pa sam nastavio”, kazao je Kotiga, gostujući u popularnoj radijskoj emisiji Jutarnji show, Antene Zagreb.

Gostovanje je iskoristio da pošalje poruke Sandri Perković, Elli Dvornik, Sonji Kovač, Enisu Bešlagiću, Barbari Kolar…„Prava je šteta što propuštaju moje minijaturice i bravurice na Instagramu i u tome smislu bih apelirao na njih i usputno ih ovako malo javno prozvao. Da ih svi zajedno malo izblatimo. Čisto da cijela javnost zna da mene ne sljedbuju“, rekao je Kotiga i počeo prozivku.

Njegovi kolege lovci iz kviza Potjera napokon su za Antenu rekli što zapravo misle o Kotiginoj influencerskoj karijeri. „Ne viđam ga više. Nekad smo znali zajedno jesti gablec, više ne. Sad on jede sam, snima se, uživo to prenosi. Mislim da on uopće ne izlazi, nego živi na Instagramu. To je htio, pa eto mu sad na, nek’ se sam snalazi. Prati ga broj ljudi otprilike veličine Karlovca, tako da bih mu ja rekla ‘Deane, polako, korak po korak, story po story’. Čekaj, doći će, već si puno učinio“, smijući se ispričala je Morana Zibar.

„S njim se družim slično kao i prije. Za mene nađe vremena. Morana treba vidjeti zašto se s njom druži manje. Možda gableci nisu što su nekad bili“, odgovorio je dobro raspoloženi Mladen Vukorepa.

„On je prije svega pametan dečko, već tu ima prednost u odnosu na ove koji samo prodaju nekakav svoj izgled ili bivanje poznatim, samo zato što su poznati. Mislim da je previše taj kvizaški crv jak da bi Dean otišao u taj nekakav mainstream. Zgodna usputna karijera, nikako ne primarna“, zaključio je ozbiljno priču Krešimir Sučević-Međeral.


Continue reading

Current track

Title

Artist