Vrhunci večeri BRIT nagrada

Written by on 19/02/2020

Za 40. BRIT nagrade izvrsne nastupe su pripremili Harry Styles, Billie Eilish, Lewis Capaldi i Mabel.

Mabel je otvorila show sa šarenim perfomansom hita „Don’t Call Me Up”, za koji je dobila nominaciju za najbolju pjesmu ove godine. Nedugo nakon, Mabel se vratila na pozornicu da prihvati nagradu za najbolju solo glazbenicu.

Lewis Capaldi je također izveo svoju nominiranu pjesmu godine, „Someone You Loved”, praćen samo klavirom. Kad je i osvojio nagradu za „Someone You Loved”, odlučio je na pozornici pojasniti da pjesma nije o njegovoj bivšoj djevojci, kao što se često nagađalo u zadnje vrijeme, nego o baki, koja je preminula netom prije stvaranja pjesme.

Harry Styles je za svoju izvedbu pjesme „Falling” pozornicu prekrio vodom i klavir iza sebe pretvorio u maleni vodopad. Styles je dobio dvije nominacije, za najboljeg solo glazbenika i najbolji album, ali je doma otišao praznih ruku.

Na kraju, prvu live izvedbu nove James Bond teme je dala Billie Eilish. „No Time To Die” smo prvi puta čuli prije nekoliko dana, a na BRITsima ih je izvela uz Finneasa na klaviru, Johnnyja Marra na gitari i cijeli žičani segment orkestra pod vodstvom Hansa Zimmera.

Billie je možda bila najuzbuđenija zbog osvojanja svoje nagrade i tijekom govora prihvaćanja je umjesto London rekla Lizzo.


Current track

Title

Artist