Zbog novih mjera otkazani ZagrebDox i Koncert za život

Written by on 10/03/2020

Stožer civilne zaštite Zagrebačke županije je jučer službeno preporučio odgodu ili ograničavanje svih skupova i organiziranih okupljanja u kojima sudjeluje više od 1000 ljudi.

S obzirom na tu preporuku, Koncert za život Zaklade Ana Rukavina i Zagrebačke filharmonije, koji se trebao održati ovaj petak u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, je otkazan. Svi koji su kupili ulaznice povrat novca mogu zatražiti na blagajni Zagrebačke filharmonije u redovno radno vrijeme.

Međunarodni dokumentarni festival ZagrebDox, koji se trebao održavati od 15. do 22. ožujka, je po istoj preporuci odgođen. Kada će se održati umjesto ovog mjeseca, nije poznato. ZagrebDox također nudi povrat novca za kupljene ulaznice, kupci koji su kupili ulaznice na blagajni kina mogu iste vratiti na blagajni kina, dok kupci koji su kupili ulaznice on-line mogu zatražiti povrat putem Službe za korisnike na e-mail: CineStar.Podrska@cinestarcinemas.eu uz prilaganje on line potvrde o kupovini.

Sve više događanja u svijetu se otkazuju ili odgađaju zbog koronavirusa uključujući i jedan od najvećih glazbenih festivala Coachella, veliku međunarodnu konferenciju filma i glazbe SXSW (South by Southwest), te koncerti Miley Cyrus, Madonne, Louisa Tomlinsona, Queena i mnogih drugih.


Current track

Title

Artist