Jutarnji Show probudio Sandru Perković

Written by on 04/09/2018

Na ovogodišnjem 68. izdanju Memorijala Borisa Hanžekovića nastupit će čak devet pobjednika “Dijamantne lige”, a naravno da je jedna od tradicionalnih disciplina i “ženski disk” – gdje navijamo za našu kraljicu Sandru Perković.

Nakon prvog neuspjeha, nakon niza pobjeda, na nastupu u Bruxellesu, Sandra je otkrila kako ima malu virozu i da se ne stavlja među favorite što se Hanžeka tiče. Zato je ekipa Jutarnjeg Showa odlučila provjeriti o čemu je tu zapravo riječ.

Tamara i Saša digli su slušalicu i probudili Sandru na dan bacanja diska. Odmah pri javljanju je otkrila da se fino naspavala, odmorila te da jedva čeka današnji dan. Jako se veseli i domaćoj publici na stadionu Mladost, koju je usporedila sa onom iz Bruxellesa, pa kaže da je tu bitnija kvaliteta nego kvantiteta, te da će “domaća grla biti glasnija”.

“Spavala sam dobro, skuhala sam si čaj, i lijepo uživam sa vama na radiju. Di ćeš bolje! Kome jutro počne sa Antenom Zagreb, pa jel može bit loše?”

Isto tako, nema tremu, a ako je i bude – ona će ju iskoristiti za dobar rezultat. No veći problem od treme je viroza koja ju prati još od zadnjeg nastupa.

“Mislila sam da ću biti jača od toga, ali glava hoće a tijelo neće. Odmorit ću se ja, bit će još prilika. Neka ja samo napravim posao.”

Mi navijamo za sandru i protiv viroze!


Continue reading

Current track

Title

Artist