Ovako strani mediji pišu o povijesnom dočeku vatrenih

Written by on 17/07/2018

Oduševljenje dočekom hrvatske reprezentacije pokazuju i strani mediji koji su veliko slavlje popratili zanimljivim naslovima i snimkama s glavnoga zagrebačkog trga.

Ovako su pisali neki poznati portali i televizije u Europi i svijetu.

“Luka Modrić i društvo vozili su se otvorenim busom zagrebačkim ulicama, slali poljupce prema masi, palili baklje, pjevali i urlali s tisućama fanova – ni 24 sata nakon poraza od Francuske 2:4 u spektakularnom finalu u Moskvi, Hrvatska je svoje nogometne heroje dočekala kao da su prvaci svijeta“, piše njemački RTL Next.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

“Luka Modrić i njegovi sunarodnjaci euforično su dočekani nakon svoje misije na svjetskom prvenstvu”, počinje tekst Independenta u kojem je opisana i pobjeda Hrvatske u svim ostalim utakmicama, osim u posljednjoj u kojoj je bio i “kontroverzno dodijeljen penal Antoineu Griezmannu”.

“Mario Mandžukić potpisuje policijsku kacigu pri dolasku svjetskih finalista kući na veličanstvenom dočeku nakon konačnog poraza od Francuske”, piše Daily Mail.

I čileanski mediji prenijeli su veličanstveni video dolaska Vatrenih. “Hrvatska: Navijači u crvenom i bijelom za doček svjetskih finalista”, naslovio je 24 Horas.

 


Current track

Title

Artist