Spektakl na nebu iznad Zagorja!

Written by on 01/05/2019

Već smo upoznati sa činjenicom da se u Gupčevom kraju u Hrvatskom Zagorju održavaju velike manifestacije koje privuku na desetine tisuća ljudi. Nakon spektakularne Bitke kod Stubice, očekuju nas i jednako popularni Susreti za Rudija koji će se ove godine održati 12. svibnja u Gornjoj Stubici u znak sjećanja na pilota Rudolfa Perešina, junaka Domovinskog rata koji je život izgubio u akciji “Bljesak”. Manifestacija će se ove godine održati po 22. put te je davno prerasla lokalni karakter i postala značajan društveni i kulturni događaj cijele sjeverozapadne Hrvatske, kao i najveća i najposjećenija letačka manifestacija u cijeloj Hrvatskoj.


Svake godine u Gornjoj Stubici u čast Rudolfu Perešinu – Rudiju održavaju se susreti bogati sportskim i zabavnim sadržajem, a i najposjećenijim aeromitingom u Hrvatskoj. Na desetine tisuća posjetitelja iz cijele Hrvatske u zadnjih godina vidjelo je slijetanja helikoptera, skokove padobranaca, a najveća atrakcija svakako su preleti MIG-a. Uz pravi spektakl na nebu iznad Zagorja, mnogobrojne posjetitelje očekuje bogati kulturni i zabavni program i odlična gastro ponuda.

Bogati program ovogodišnjih Susreta počinje već u petak 10.05.2019 (Više na www.gupcev-kraj), a SPEKTAKULARNI AEROMITIG POČINJE U NEDJELJU 12.05.2019 OD 15:00 SATI! Svi detalji na ovom linku.

Tagged as

Continue reading

Current track

Title

Artist