ZABAVA ZA NAJMLAĐE U CITY CENTERU ONE WEST

Written by on 13/06/2022

Ne propustite zanimljive predstave u City Centeru one West.

Tražite li aktivnosti u kojima možete uživati s mališanima, imamo odličan prijedlog za vas. Naime, u City Centeru one West vas u subotu i nedjelju, 18. i 19. lipnja, čeka Vikend dječjeg teatra sa zanimljivim predstavama koje će oduševiti male i velike.

U subotu, od 11 sati, na rasporedu je interaktivna predstava Kraljevna na zrnu graška, u izvedbi Male scene. Ispunjena veselim likovima, fantastičnim lutkama i odličnim pjesmama, ova će priča najmlađe naučiti više o važnosti ljubavi i snazi mašte.

Isti dan, ali od 17 sati, na scenu stupa iluzionist Aryan. Pripremio je magičan nastup ispunjen različitim trikovima, ali i balone kojima će razveseliti mališane.

U nedjelju, od 11 sati, na rasporedu je predstava Otpad biram i fora recikliram, kazališta Amicus. Kroz priču o prijateljstvu mornara Tonija i hobotnice, mali će posjetitelji naučiti više o važnosti recikliranja i postati eko heroji.

Poslijepodne, od 17 sati, na scenu stupa Ježurka Ježić u poznatoj predstavi Ježeva kućica, u izvedbi KD Smješko. Vrijedne lekcije o ljubavi i dobroti kroz ovu originalnu priču temeljenu na tekstu Branka Čopića zajamčene su.

Odaberite jednu ili više predstava, dovedite svoje mališane i zajedno uživajte u trenutcima ispunjenim zabavom koje ćete zauvijek pamtiti. Vidimo se u City Centeru one West.


Current track

Title

Artist