Lady Gaga predvodi dobrotvornu emisiju prepunu svjetski poznatih zvijezda

Written by on 07/04/2020

U ponedjeljak ujutro tijekom virtualne konferencije za novinare Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i Global Citizen objavili su da su se udružili za “One World: Together at Home”, međunarodno specijalno emitiranje 18. travnja, kako bi pružili podršku zdravstvenim radnicima u borbi protiv COVID-19.

U suradnji s Lady Gagom, na događaju nastupa gomila svjetskih talenata: Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong iz Green Daya, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, FINNEAS, Idris i Sabrina Elba , J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan i Stevie Wonder.

Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel i Stephen Colbert, uz likove iz “Ulice Sezam”, će voditi ovu posebnu emisiju.

“Svi smo toliko zahvalni zdravstvenim radnicima širom zemlje i svijeta – ova globalna pandemija je katastrofa; molim za njih i one koji su bolesni”, rekla je Lady Gaga tijekom virtualne konferencije za novinare, putem livestreama iz svog doma.

Gaga je također otkrila da su u posljednjih sedam dana radeći s korporativnim liderima, tehnološkim kompanijama i filantropima već prikupili 35 milijuna dolara za donacije: “Želimo prikupiti novac prije nego što krene show. Kad krene emitiranje, odložite svoje novčanike, kreditne kartice i uživajte u nastupu.”

“One World: Together at Home” će se emitirati u subotu, 18. travnja, na svim mogućim postajama: ABC, NBC, ViacomCBS Networks, iHeartMedia i Bell Media mrežama i prenosit će se na Alibaba, Amazon Prime Video, Apple, beIN Media Group, Facebook, Instagram, LiveXLive, Tencent, Tencent Music Entertainment Group, TIDAL, TuneIn, Twitch, Twitter , Yahoo i YouTube. Prijenos uživo će biti u nezgodno vrijeme za nas u Europi, u 2 sata u noći, ali snimke će biti dostupne na svim navedenim mrežama.


Current track

Title

Artist