“Reptilomanija+” izložba ljubimaca za one najhrabrije

Written by on 23/05/2018

Sjećate se kada nam je prošle godine u studio stigao jedan pristojno velik primjerak kraljevskog pitona? Malo je reći da smo ostali iznenađeni. Evo kako je to tada izgledalo;

https://www.facebook.com/AntenaZG/videos/1304267792942108/

Tamara i Saša se sada mogu pohvaliti činjenicom da su ih studenti Veterinarskog fakulteta i organizatori atraktivne izložbe egzotičnih životinja „Reptolimanija+“, zauvijek riješili straha od naizgled opasnih i „ljigavih“ gmazova.

Baš zato i ove godine preporučamo odlazak u studenske prostorije Veterinarskog fakulteta, gdje udruga studenata već 6. godinu zaredom organizira besplatnu edukativnu izložbu.

Ove godine je povećan broj životinjskih vrsta, a po prvi puta su tu ribe i rakovi te različit broj kukaca. Velika briga je usmjerena i na sam izgled prostora, koji sada uvjerljivo podsjeća na pravu džunglu, otkrio nam je Zlatko Bježančević iz organizacije.

Kao glavna atrakcija cijele izložbe istaknut je kajman – vrsta krokodila koji je ujedno i jedan od većih primjeraka. Upravo tako veliki gmazovi su i najatraktivniji većini posjetitelja.

Reptilomanija+ otvorena je od 23. do 27. svibnja 2018 u studentskim prostorijama Veterinarskog fakulteta. Radno vrijeme je od 10:00h do 20:00h. Organizatori napominju kako će ove godine ponovno biti izložen veliki broj različitih egzotičnih vrsta, te je omogućeno fotografiranje sa određenim vrstama. Tu su i zanimljive radionice za one najmlađe.


Current track

Title

Artist