Humanitarna utrka “To nisu samo ženske stvari”

Written by on 15/05/2018

U subotu 19. svibnja na Bundeku se od 10 do 14 sati organizira javnozdravstvena akcija „To nisu samo ženske stvari“ na temu prevencije svih ginekoloških karcinoma i podrške bolesnicama.
Cilj akcije je podizanje svijesti u javnosti o važnosti tjelesne aktivnosti, prevencije ginekoloških karcinoma te važnosti pružanja sveobuhvatne skrbi o oboljelima.Na edukativnim štandovima posjetitelji će se moći informirati o radu Udruge, programima Centra za psihološku pomoć te uzeti edukativne materijale.
Osim edukativnih sadržaja i prigodnog programa, središnja aktivnost su utrke u 2 kategorije 800 m i 4 km, uz podršku Zagrebačkog atletskog saveza:
Utrka 800 m – počinje u 11:30 sati
Utrka 4 km – počinje u 12:00 sati
Prijave će biti otvorene do srijede 16. svibnja 2018. kako bi na vrijeme osigurali majce za sve sudionike. Prijaviti se može isključivo online putem prijavnice na web stranici ispod ovog teksta uz uplatu startnine u iznosu 60,00 kn. Svaki sudionik će na dan utrke moći podići svoju majcu. Sav prihod ide u humanitarne svrhe za rad Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka SVE za NJU.

Current track

Title

Artist